Cele sapte echipe participante in Liga Campionilor si in Cupa UEFA, ar putea fi excluse din competitiile internationale din cauza lui Dumitru Dragomir. Presedintele Ligii nu a dorit sa semneze hotararea TAS prin care FC Timisoara era obligata sa isi schimbe culorile si imnul si sa nu existe nici o asemanare intre actualul club de pe Bega si echipa patronata de Zambon.

"Dragomir nu a semnat hotararea TAS, iar echipele participante in cupele europene ar putea fi suspendate din competitie. Tare as vrea sa vad daca cei care conduc celelalte sase cluburi ar fi de-acord sa fie excluse. Se vede ca are un interes cu Iancu", a spus Lupescu.

"Sunt lezat de interventiile lui Dragomir. FIFA si Federatia nu pot decat sa puna in aplicare hotararea TAS. Daca cei de la FC Timisoara nu au inteles, atunci au fost depunctati. Se poate cere ca TAS sa isi revizuiasca decizia. Ei pot fi dati si in judecata la instantele civile. Mie, personal, mi se pare incorect ca echipa sa isi schimbe culorile si imnul, dar daca asta a hotarat TAS, nu putem sa intervenim", a declarat si Mircea Sandu.