Un episod "interesant" din trecutul selectionerului Victor Piturca a fost scos la iveala de catre Cancan cu cateva ore inaintea meciului "crucial" cu Insulele Feroe. Acum 6 ani, Victor Piturca a fost prins trisand la un meci de poker intr-un cazino din Bucuresti. Selectionerul folosea metode moderne: o camera video deghizata in pachet de tigari si o casca ascunsa prin care primea indicatii de la complici.

In septembrie 2002, Victor Piturca, pe atunci antrenor la Steaua, a fost prins trisand la un joc de poker intr-un cazino bucrestean folosind un dispozitiv disimulat intr-un pachet de tigari Davidoff black.

Actualul selectioner s-a asezat la masa de joc si a scos un pachet de tigari Davidoff negru neinceput pe care l-a pus in dreapta lui, peste el a asezat un pachet identic din care luase, in prealabil, o tigara. In timp ce dealerul (persoana care face jocul) rula in maini cartile, Piturca a orientat latura pachetului de tigari (pe care se afla plantata lentila camerei de vederi) spre reprezentantul cazinoului. Imaginile au fost transmise complicilor sai, care ii spuneau in casca daca e cazul sa pluseze sau sa se retraga.

Piturca a fost monitorizat de catre conducerea cazinoului pe parcursul mai multor zile, iar cand s-au convins ca este ceva putred au actionat si au retinut pachetul de tigari "misterios" al selectionerului. Piturca a cautat sa recupereze pachetele cu forta iar, in final, i-a cerut managerului sa discute, privat, intr-o camera alaturata, pentru a evita atmosfera neplacuta ce fusese creata.

"Ce a facut Piturca la Casino, nu a facut nimeni in tara asta. Piturca e dat naibii. Eu nu aveam tupeul lui Piti. E un fel de James Bond. Un timp cu sange rece, un om inteligent", a declarat Gigi Becali la sport.ro

Filmuletul cu Piturca trisand la Poker poate fi vizionat pe Cancan.ro