Deoarece nu detin nici 60% din acoperirea nationala, GspTv ar putea sa cedeze doua optiuni din cadrul pachetului de meciuri din Liga 1 grupului Realitatea. Cele doua meciuri vor fi transmise pe Telesport. Pana pe 15 septembrie, GspTv trebuia sa emita in cel putin 60% din gospodariile din Romania.

Contactat de HotNews.ro, Dumitru Dragomir a spus ca nu stie nimic despre acest lucru, dar ca ar fi bine ca Telesport si GspTv sa ajunga la o intelegere. "Nu stiu nimic de acest lucru, dar ar fi foarte bine pentru telespectatori ca Telesport sa difuzeze meciuri. 15 septembrie nu e neaparat o data limita. In prima instanta le vom trimite notificari, iar daca acest lucru va continua, se poate ajunge pana la desfacerea contractului."

Meciurile ar fi transmise pe Telesport, insa postul a fost scos din grila de programe a operatorului RCS&RDS. GspTv va ceda optiunile doi si patru din fiecare etapa. Practic, cei doi mari operatori de televiziune ar putea sa cada la o intelegere: UPC sa introduca in grila de programe postul GspTv, iar RCS&RDS sa reintroduca in pachetul de programe postul Telesport.

Contactat de HotNews.ro, Vlad Enachescu nu a dorit sa comenteze informatia, insa a tinut totusi sa precizeze ca el nu stie nimic despre acest lucru.

"Pana pe 15 septembrie (etapa a saptea, n.r.) au termen sa-si rezolve problema cu acoperirea teritoriala. Le-am cerut prin contract peste 60% acoperire nationala. In caz contrar, intram in conflict. Contractul devine rezolvit de drept, adica desfacut de drept, iar banii raman la noi", a spus in data de 7 august Dumitru Dragomir, pentru Mediafax.