Dupa infrangerea rusinoasa din meciul cu Lituania si jocul nationalei care a lasat de dorit, Piturca are noi probleme. La antrenamentul de luni dimineata, ultimul inaintea plecarii spre Insulele Feroe, Tamas si Daniel Niculae par a se fi accidentat si exista riscul ca cei doi sa nu poata evolua in partida de miercuri. Cei doi jucatori au incercat sa efectueze sedinta de pregatire programata la ora 11, dar au cedat dupa un sfert de ora.

Gabriel Tamas, care acuzase o accidentare dupa meciul cu Lituania, a parasit terenul dupa ce a efectuat citeva alergari usoare, acuzand dureri la glezna, astfel ca el devine indisponibil pentru meciul din Feroe. In locul lui, Piturca il va retrage pe linia de fund pe Radoi, la inchidere urmind sa evolueze Paul Codrea. Cauza accidentarii lui Daniel nu este cunoscuta inca si nu se stie sigur daca va putea juca miercuri.

Dupa noile accidentari, Piturca va avea aproape o intreaga echipa de indisponibili, dintre care mai bine de jumatate din titularii cu care a abordat partidele de la Campionatul European: Tamas, Chivu, Rat, Fl. Petre, Nicolita, D. Niculae, Mutu, Marica.

In conditiile in care Daniel Niculae nu va fi recuperat pana la ora meciului, primul "11" din partida cu Insulele Feroe ar putea fi: Lobont - Nesu, Radoi, Goian, Contra - Codrea - Costea, C. Lazar, Aliuta, Cocis - M. Niculae.