Suedezul Zlatan Ibrahimovic (Inter Milano) este cel mai bine platit jucator din prima liga de fotbal din Italia, cu castiguri de 11 milioane de euro pe stagiune, fiind urmat de brazilianul Kaka (AC Milan) cu 9 milioane de euro pe sezon, informeaza Gazzetta dello Sport.

Pe ultima treapta a podiumului celor mai bogati fotbalisti din Peninsula se regaseste Ronaldinho (AC Milan), Dintosul ajungand la aproximativ 6.5 milioane de euro in decursul unui sezon competitional.

Primul italian din ierarhie este Gianluigi Buffon (Juventus Torino), cu 5.5 milioane de euro, la fel primind si Francesco Totti, vedeta Romei, in timp ce Andrei Sevcenko, revenit la AC Milan, incaseaza 4 milioane de euro.

Totalul salariilor platite de formatiile din Serie A a fost de 666 de milioane anul trecut, in timp ce in acest sezon se cheltuiesc 768 milioane de euro pentru salarizarea fotbalistilor din prima liga de fotbal a Italiei. In coada clasamentului se gasesc formatiile Sampdoria, Cagliari si Catania, fiecare cu cate 20 milioane de euro pe an.