Marian Iancu, patronul FC Timisoara, a precizat ca dupa depunctarea clubului de pe Bega cu sase puncte se va retrage din fotbal urmand ca formatia de prima liga sa fie desfiintata.

"Cei din Federatie sunt niste hoti, nişte sarlatani, ne-au furat 6 puncte si din punctul meu de vedere am iesit complet din fotbal. Kassai este principalul vinovat, a efectuat un fals si l-a ajutat pe Zambon. Mi-au furat 500.000 de dolari impreuna, iar falsul lor a determinat tribunalul de la Lausanne sa ne penalizeze. Incepand de astazi, noi nu mai investim in fotbal, ne-am retras complet finantarea. Va spun de pe acum, FC Timisoara nu mai exista, este inchisa si nu va mai activa in fotbal. Nu voi mai face nici macar un pas inapoi. Am indurat destule pe banii mei si pe sufletele celor din tribune", a precizat suparat Marian Iancu la sport.ro.

Comitetul Executiv al FRF a luat, joi, decizia de a depuncta cu sase puncte pe FC Timisoara din cauza faptului ca nu a respectat decizia TAS de a nu mai folosi culoarea violet.