Miliardarul Sulaiman Al-Fahim, actualul proprietar al echipei Manchester City, este noua senzatie din Premier League, omul de afaceri din Emiratele Arabe Unite fiind dispus sa plateasca 165 de milioane de euro pentru portughezul Cristiano Ronaldo.

"Real Madrid l-a evaluat la 160 milioane dolari pe Cristiano Ronaldo, dar un fotbalist cu calitatile sale costa mult mai mult, eu ma gandesc la 240 milioane dolari (165 milioane euro)", a spus Al-Fahim pentru presa britanica.

Pe lista miliardarului se afla cel putin 18 jucatori, printre acestia fiind vizati Thierry Henry (FC Barcelona), David Villa (Valencia) sau fostul international brazilian Ronaldo.

Clubul Manchester City a fost achizitionat de Sulaiman Al-Fatim de la fostul premier thailandez Thaksin Shinawatra contra unei sume cuprinse intre 270 si 375 de milioane de dolari (conform presei din Anglia).

In cursul zilei de marti, City l-a achizitionat pe atacantul Robinho, de la Real Madrid, pentru care a platit 42 de milioane de euro, brazilianul urmand sa incaseze 160.000 de lire sterline pe saptamana, sustine The Guardian.