Fostul fotbalist Toni Dobos, implicat intr-un grav accident rutier sambata noapte, a iesit din coma in aceasta dimineata, anunta Realitatea Tv. Starea de sanatate a fostului sportiv s-a imbunatatit simtitor. El a inceput sa raspunda la stimuli, insa se afla in continuare in sectia de terapie intensiva, conectat la aparatele de respirat.

Medicii clujeni exclud, deocamdată, transferul sau intr-o clinica din strainatate, temandu-se ca acest lucru i-ar putea agrava starea.

Toni Dobos a adormit la volan sambata noapte, iar masina pe care o conducea s-a lovit puternic de o basculanta care stationa pe marginea drumului care leaga Targu Mures de Cluj. Fostul jucator al Stelei si al lui Dinamo nu purta centura de siguranta, iar in urma impactului a suferit un hematom pe creier.

Fostul fotbalist a intrat sambata in coma si nu si-a mai revenit timp de trei zile, cu toate ca era constient in momentul in care a fost internat la Spitalul Judetean din Cluj-Napoca.

Medicii au descoperit ca fostul sportiv suferise un hematom pe creier in momentul accidentului si l-au operat de urganta duminica dimineata. Dupa interventia chirurgicala, medicii care l-au operat pe fostul sportiv s-au declarat rezervati in privinta sanselor de supravietuire.