Gigi Becali, finantatorul Stelei, nu se dezminte, intr-una din ultimele declaratii facute acesta spunand ca-si doreste ca internationalul roman Adrian Mutu sa isi rupa cealalta mana (fotbalistul a suferit o accidentare la antrenamentul echipei nationale) in partida pe care Fiorentina, actualul sau club, o va disputa cu formatia din Bulevardul Ghencea in Champions League.

"Ii urez lui Mutu sa stea o luna jumate pe bara, iar la meciul cu Steaua sa-si rupa cealalta mana pentru ca sa fiu sigur ca nu va juca. Vreau doar sa-si rupa mana. I-am zis si lui ca nu am nicio treaba cu parintii lui, eu nu merg la ei cu amenintari, ci doar voiam sa le spun ce a facut fiul lor. Fiindca m-a luat la misto, ii urez sa-si rupa si cotul. Dupa ce o sa trimita banii, atunci o sa vedeti ca ii va merge mai bine. E prea nenorocit", a precizat Gigi Becali la sport.ro.

Partida Fiorentina - Steaua se va desfasura in data de 30 septembrie, pe Artemio Franchi, in timp ce returul va avea loc pe arena din Bulevardul Ghencea, in data de 10 decembrie.