Ioan Andone nu se simte prea confortabil la CFR Cluj. Doua victorii in sase meciuri, una dintre ele obtinuta gratie a doua autogoluri reusite de buzoienii Tudose si Diogo. Cu Poli Iasi, echipa care nu acumulase nici macar un punct in cinci meciuri, CFR a jucat si mai slab ca in primele etape. 0-0 pe teren propriu, iar fanii si-au pierdut rabdarea.

La final, tehnicianului din Gruia i se cerea demisia, spectatorii paraseau stadionul, iar mirajul unei primaveri europene - asta inseamna doua victorii cu Bordeaux in grupele Ligii - a inceput sa fie ceva de domeniul SF-ului.

"Sa nu inscrii in patru partide... E greu, e un moment dificil si nici jocul nu merge. Pina la urma este un punct pe care l-am cistigat pentru ca puteam sa si pierdem astazi. Pentru o echipa campioana sutam foarte putin, iar jucatorii trebuie sa inteleaga ca este minunat sa jucam in grupele Champions League, dar nu asa. Ne-am pierdut din incredere", a spus Andone, care e pe cale sa il piarda pe Semedo, ca si transferat la Steaua.