In era prezentelor sale extrem de dese la OTV, multi au crezut ca Becali a atins limitele halucinantului. O zi mai incolo insa, patronul Stelei revenea si isi batea propriul record cu maxima naturalete, fara nici un pic de efort. Chiar fara sa-l aiba in colt pe Dan Diaconescu, Becali a reusit din nou o performanta de gen.

A minimalizat adversarii Stelei, s-a aratat plictisit de spectacolele cu care UEFA a condimentat tragerea la sorti, motiv pentru care a si venit mai tarziu la tragere, s-a aratat profund neinteresat de intrebarile Ioanei Cozma, care-i cerea sa comenteze venirea in Romania a unor fotbalisti de talia lui Lampard, si a terminat totul in stil interlop, atunci cand i-a reamintit lui Mutu de datoria pe care acesta ar avea-o la el.

Omul este incredibil! Azi ajuta sinistrati, maine vorbeste despre intoarcerea la credinta, iar poimaine anunta in direct, golaneste, ca va trimite niste baieti la parintii lui Mutu pentru a-si recupera datoria. Sau poate isi face chiar el timp intr-o dimineata pentru aceasta actiune de recuperator.

Astfel, in doar cateva minute, Becali a aratat ca poate confunda lejer Liga Campionilor cu Liga lui Mitica si vestul Europei cu Romania. Iar partea proasta este ca in timpul delirului sau televizat, alte 60 de “col”-uri date de ziaristi incercau sa-l agate pentru mediatizarea declaratiilor sale.