Mircea Sandu, presedintele FRF, a precizat ca Steaua si CFR Cluj sunt obligate sa faca minimum cate patru puncte in grupele Ligii Campionilor daca vor sa fie luate in seama in fotbalul european, iar Romania sa aiba si pe viitor echipe in competitiile de pe Batranul Continent.

"Lacatus trebuie felicitat pentru ca orice victorie este aducatoare de puncte. Steaua e avantajata ca pleaca din grupa a treia valorica, poate intalni o echipa din urna a doua cu care sa nu piarda si una din a patra pe care sa o invinga. Trebuie sa fim foarte atenti ca fiecare meci este foarte important. Steaua si CFR Cluj trebuie sa faca minimum patru puncte fiecare pentru a putea spune ca e o participare fructuoasa in Liga. Altfel, nu te baga lumea in seama", a precizat Mircea Sandu la gsp.tv.

Cu scorul general de 3-2 Steaua a eliminat pe Galatasaray Istanbul si se alatura clujenilor de la CFR in grupele Ligii Campionilor, fiind pentru prima data cand Romania are doua echipe in cea mai importanta competitie intercluburi din Europa.