Ucraineanul Andrei Sevcenko se intoarce pe San Siro, la AC Milan, dupa doua sezoane de cosmar petrecute in Premier League in tricoul celor de la Chelsea Londra. Tarul va efectua luni vizita medicala, urmand sa intre in programul normal de pregatire al rosso-nerilor.

"Dupa o serie frenetica de telefoane toata ziua, am ajuns la un acord cu Chelsea. Jucatorul va fi de marti la dipoziţia lui Ancelotti. Am reusit sa aducem acasa jucatorul care in ultimii 50 de ani a reusit cele mai multe goluri in tricoul echipei noastre. Cred ca Milan este singurul club din lume care va avea in echipa trei castigatori ai Balonului de Aur", a precizat vicepresedintele Milanului, Adriano Galliani.

In varsta de 31 de ani, Seva a jucat pentru AC Milan pret de sapte sezoane, fiind cumparat de Chelsea in anul 2006 pentru nu mai putin de 45 de milioane de euro.

"Acest transfer reprezinta pentru mine la fel de mult ca si cand as fi castigat Liga Campionilor. Ma bucur ca cele doua echipe s-au inteles", a declarat fericit Sevcenko.

Detaliile intelegerii au ramas confidentiale, dupa cum preciza si Roman Abramovic, patronul londonezilor, fiind interesant de vazut daca brazilianul Kaka are sau nu vreo legatura cu transferul lui Sevcenko.