Marius Niculae salveaza pe Dinamo la redebutul sau in culorile alb-rosii, marcand golul victoriei in minutul 85. Meciul de la Ploiesti a inceput furtunos. Mai intai Chiacu a marcat dupa o lovitura libera executata de Manea in mana lui Moti. Lobont era cazut in coltul opus in care Chiacu a tras la poarta.

Ex-dinamovistul a facut de toate. L-a lovit cu cotul in nas pe Ropotan, l-a calcat in picioare pe Goian si s-a injurat cu fanii dinamovisti. Autogolul lui Nyanma, provocat de Danciulescu si reusita caracteristica a lui Bratu - sprint si sut la coltul lung - pareau ca Dinamo va castiga linistit la Ploiesti.

Greseala lui Lobont din minutul 69 care a provocat un penalty transformat de Chiacu si ocaziile lui Scarlatache si Liviu Ganea i-au dat frisoare lui Rednic. Inspiratia antrenorului dinamovist s-a vazut in final. Venezueleanul Campos, intrat in minutul 76 si Marius Niculae au creat faza golului trei: Campos a pasat pe culoar si Niculae a sutat puternic.

Jocul "cainilor" inca scartaie, mai ales la constructie, iar in atac, Bratu ('26, '32), Danciulescu ('36, '58, '61, '73, '82) si Niculae ('64, '83) au ratat in acest meci numai putin de noua ocazii!

DESFASURAREA PARTIDEI:

'90+2 Final de meci. C.S. Otopeni - Dinamo 2-3

'85 Gooool Dinamo! Marius Niculae marcheaza cu o "bomba" de la marginea careului, mingea atinge mainile lui Pirgov, se duce in bara transversala si apoi in poarta! C.S. Otopeni - Dinamo 2-3!

'83 Marius Niculae trage tare de la marginea careului, Pirgov prinde din nou

'82 Campos suteaza aiurea, dar mingea ajunge la Danciulescu care pune latul si Pirgov apara din nou

'81 Scarlatache reia cu capul o minge centrata din corner, Lobont e depasit, dar Goian respinge de pe linia portii!

'75 Chiacu centreaza, Liviu Ganea e singur in careu insa nu poate sa loveasca mingea!

'73 Bostina centreaza in careu, Danciulescu reia cu capul, dar mingea loveste transversala!

'69 Gooool C.S. Otopeni! Chiacu a marcat dintr-un penalty provocat de Lobont! C.S. Otopeni - Dinamo 2-2!

'64 Danciulescu si Niculae combina spectaculos, Niculae suteaza puternic, Pirgov retine

'61 Torje il lanseaza pe Homei, fundasul dreapta centreaza, Danciulescu reia mingea cu capul dar pe langa poarta

'58 Danciulescu suteaza superb din voleu de la marginea careului, Pirgov respinge senzational

'55 Torje scapa spre poarta lui Pirgov, nu ii paseaza lui Bratu care ar fi ramas singur cu portarul si Dinamo iroseste o noua ocazie de a marca

'47 Manea suteaza in diagonala, trece prin fata unui grup de jucatori dar Lobont retine

'45 A inceput a doua repriza

'45+1 Pauza. C.S. Otopeni - Dinamo 1-2!

'44 Gooool Dinamo! Lobont degajeaza lung, mingea il sare pe Scarlatache si ajunge in posesia lui Bratu care scapat singur cu Pirgov, suteaza cu piciorul stang si inscrie la coltul lung! C.S. Otopeni - Dinamo 1-2!

'43 Manea trage la poarta, mingea se scurge prin fata portii lui Lobont

'36 Danciulescu scapa singur cu Pirgov, suteaza cu stangul, dar portarul respinge!

'33 Ratare imensa a celor de la Otopeni! Lobont respinge gresit la marginea careului, Moti cade si Chiacu, cu poarta goala in fata, suteaza pe langa!

'32 Mare ocazie pentru Dinamo! Thiago ii paseaza in adancime lui Bratu care scapa singur cu Pirgov, insa atacantul dinamovist suteaza puternic, mingea ducandu-se pe langa poarta

'26Danciulescu il lanseaza excelent pe Bratu, insa Pirgov este atent si respinge din fata atacantului dinamovist

'18 Bratu incearca sa ii paseze cu calcaiul lui Danciulescu intr-o pozitie foarte buna, dar apararea Otopeniului intercepteaza mingea

'5 Gooool Dinamo! Ionel Danciulescu trimite gresit in fata portii, mingea se loveste de Nyanma si se duce in poarta! C.S. Otopeni - Dinamo 1-1!

'3 Gooool C.S. Otopeni! Chiacu inscrie cu largul concurs al apararii dinamoviste! C.S. Otopeni - Dinamo 1-0!

C.S. Otopeni:

22. Pirgov, 17. Popovici ('59 L. Ganea), 6. Nyanma, 2. Scarlatache, 24. Dumitrescu, 18. Lazici, 10. Fl. Manea , 8. Pirvu, 28. Nasser, 7. Chiacu ('77 Musat), 25. Yontcha ('69 Kalle)

Dinamo:

1. Lobont, 6. Homei, 4. Moti, 18. L. Goian, 3. Pulhac, 20. Ad. Cristea, 25. Ropotan, 8. Bostina ('76 Campos), 28. Thiago ('51 Torje), 10. Danciulescu, 15. Fl. Bratu ('63 Marius Niculae)