Jurnalistii germani de la Bild precizeaza ca oficialii celor de la Real Madrid le-au comunicat reprezentantilor echipei SV Hamburg prin intermediul sms-ului ca sunt de acord sa plateasca 16 milioane de euro in schimbul internationalul olandez Rafael Van der Vaart. Un mesaj de tip text l-a transferat pe mijlocas pe Santiago Bernabeu.

In varsta de 25 de ani, Rafael a semnat cu galacticii un contract valabil pentru urmatoarele cinci sezoane si va incasa un salariu de trei milioane de euro.

In prima faza, SV Hamburg va primi numai 14 milioane, pentru ca urmatoarele doua milioane de euro sa fie conditionate de castigarea a doua titluri in Primera Division in urmatorii patru ani.

"Decisiva pentru ajungerea la un acord a fost accidentarea grava, duminica, a mijlocasului olandez de la Real Madrid Wesley Sneijder. Astfel, in noaptea de duminica spre luni oficialii madrileni le-au transmis germanilor, prin sms, ca sunt dispusi sa dea 14 milioane de euro, plus 2 milioane ulterior, pentru transferul lui Van der Vaart", au precizat germanii de la Bild.