Mirel Radoi, capitanul Stelei, a precizat la sfarsitul partidei cu FC Brasov, castigata cu 2-1, ca este foarte fericit de faptul ca Jose Mourinho il doreste la Internationale Milano si ca la terminarea perioadei de imprumut se va intoarce in Ghencea pentru a-si lua medalia de campion.

"Sunt de acord sa plec. As fi bucuros sa joc alaturi de Chivu, ma onoreaza. Mourinho e un super-antrenor, nu ma asteptam sa ma doreasca. Chiar daca e vorba de un imprumut, Inter e o echipa prea mare ca sa o refuzi. Nu am vorbit cu Chivu, am vrut ca Inter sa ma doreasca pentru valoarea mea, nu sa intervina el. Plec cu inima impacata, cand imi va expira imprumutul ma voi intoarce ca sa-mi iau medalia de campion", a precizat Radoi.

In alta ordine de idei, internationalul roman a mai precizat ca formatia ros-albastra are sansa ei in dubla cu Galatasaray, indiferent de faptul ca vicecampioana nu se va mai baza pe serviciile sale si ale lui Nicolae Dica.

Gigi Becali, finantatorul FC Steaua, a declarat ca a ajuns la o intelegere cu Inter Milano pentru trecerea lui Mirel Radoi, sub forma de imprumut pentru urmatoarele sase luni, la formatia lombarda.