Prezent la Nyon la tragerea la sorti, Valeriu Argaseala nu a fost prea entuziasmat atunci cand sortii au harazit Stelei un adversar de calibru: Galatasaray Istanbul. Oficialii Stelei si oameni din lumea fotbalului romanesc considera ca ros-albastrii vor avea o misiune dificila in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

"O sa fie atunci cand jucam turul postul Sfintei Marii. Acolo avem nevoie de ajutor. Emotii o sa am, asa cum am avut si la meciul cu Standard", a spus Gigi Becali.

"Sunt doua echipe valoroase. Conteaza forma jucatorilor. Nu conteaza unde joci primul meci daca ai valoare. Cu siguranta Steaua are o experienta importanta in aceasta competitie, dar nici Galatasaray nu e o incepatoare", a declarat si Gica Popescu, fost component al Galatei.

"Daca picau cu Atletico, era mai rau. Totusi, Galata e campioana Turciei si a dat multi jucatori nationalei, la Euro. E un meci foarte greu, se poate trece de turci, dar cu eforturi foarte mari", a spus si Gigi Multescu, antrenor care a pregatit cateva echipe din Turcia.

"O sa fie o dubla interesanta. Cine va juca mai bine va castiga. Eu am jucat la ambele formatii si nu pot sa tin cu una anume. Va depinde foarte mult de forma in care se vor afla cele doua echipe. Din punctul meu de vedere, Steaua trebuie sa joace bine in ambele manse pentru a se califica. Suporterii turci incurajeaza foarte mult echipa. Galatasaray este echipa numarul 1 in Turcia", a spus si Hagi la Gsp Tv.

"Steaua este o echipa buna, fotbalul romanesc e competitiv. Sunt doua echipe sensibil egale ca valoare. Cu Goian, Steaua va avea o alta fata. Steaua e o echipa tare, nu va luati dupa meciul cu FC Vaslui", a spus si Dragomir.