Recunoscut pentru faptul ca este unul dintre cei mai calmi antrenori din Serie A, Carlo Ancelotti, tehnicianul Milanului, si-a iesit din fire in fata suporterilor lui Juventus carora le-a aratat degetul mijlociu. Totul s-a intamplat la turneul TIM, desfasurat la Torino.

"Da, le-am aratat degetul mijlociu si acesta a fost raspunsul meu pentru scandarile unor oameni ignoranti. Cred ca si acum as reactiona la fel. Nu este nevoie de eventuale probe video pentru ca imi recunosc gestul si nu imi este frica de asta. Este prima şi probabil ultima oara cand reactionez astfel, dar pur si simplu nu am mai putut accepta valul de injurii adresate mie", a precizat antrenorul.

Carlo Ancelotti a pregatit pe Juventus Torino in perioada 1999-2001, iar de sapte sezoane se afla pe banca tehnica a celor de la AC Milan.

Pe langa tehnician, au mai fost injurati si Gianluca Zambrotta (fost jucator la Juve), Marco Materazzi, Dejan Stankovic si portughezul Jose Mourinho.

La turneul TIM au participat AC Milan, Juventus si Inter Milano, castig de cauza avand formatia patronata de Silvio Berlusconi.