Mircea Sandu, presedintele FRF, a precizat in cadrul unei conferinte de presa ca presedintele CAF (Curtea de Arbitraj pentru Fotbal) nu este decat un baietel functionar public, care s-a comportat in ultima perioada precum o marioneta manevrata.

"Niciodata nu am vrut scandal si consider ca decizia CAF este definitiva si irevocabila. Raportul ne va spune care dintre Comisiile FRF a gresit in judecarea acestui caz. Valiza se mai poate redeschide numai in cazul in care se va ajunge in instanta. Sunt acuzat de un baietel, functionar public, care se comporta ca o marioneta manevrata. Suntem indezirabili pentru 5-7 persoane din fotbal, dar indestructibili. Suntem alesi de Adunarea Generala si vom continua treaba inceputa acum doi ani si ceva. Ma bucur ca toate Comisiile de judecata sunt la noi si totul se hotaraste la FRF. Florea a motivat decizia luata in cazul Valiza in doua saptamani, desi termenul era de numai cinci zile", a precizat Mircea Sandu in legatura cu implicarea sa si a unor oficiali ai FRF-ului in ridicarea suspendarii Stelei din cazul Valiza de la Cluj.

Mircea Sandu a mai completat ca actuala echipa de la FRF (din care fac parte printre altii Ioan Angelo Lupescu, Adalbert Kassai si Florin Prunea) isi va duce mandatul pana la capat, fiind sigur de profesionalismul lor.