Abonatii RCS-RDS au putut vedea prima etapa a ceea ce a fost numit cel mai disputat campionat din istorie. Multe meciuri mediocre si doar doua echipe care au jucat fotbal - CFR si Rapid, probabil principalele pretendente la castigarea campionatului. Asta daca nu va mai interveni nici o bricheta.

Rapid si CFR Cluj au confirmat forma buna aratata in pregatiri si din start si-au depus candidatura la titlul de campioana. Jucatorii lui Peseiro si ai lui Andone au avut evolutii incantatoare.

Cu motoarele turate la maxim in amicalul castigat in fata lui AS Roma, Steaua asteapta restanta de la Vaslui pentru a incerca sa le ajunga din urma pe primele doua echipe cocotate in varful clasamentului.

Dinamo, asa cum ne-a obisnuit in ultimul sezon. Mediocritate, titlul in acest moment pare o fantezie, iar prezenta lui Rednic pe banca nu inseamna garantia succesului, daca tehnicianul nu are decat 7 fotbalisti in lot, restul... jucatori.

Poli Timisoara a dezamagit in prima etapa. Pitestenii au avut 4 ocazii clare, singur cu portarul, dar nefructificate. Surpriza placuta a etapei este Universitatea Craiova, cu o evolutie incantatoare in meciul cu Poli Iasi iar victoria la debut a Brasovului lui Lucescu da sperante intr-un parcurs bun.

Nou-promovatele au pus probleme in prima etapa, doar C.S. Otopeni a pierdut cu CFR, carne de tun in fata gruparii ardelene.