Daca a inceput si Giovani Becali sa vorbeasca, e clar. A inceput razboiul! Verii Becali vor sa puna mana pe fotbalul romanesc, ajutati de Dragomir care joaca la doua capete: nu il ataca pe Mircea Sandu, dar se pozitioneaza alaturi de veri atunci cand trebuie sa dea in Lupescu si Prunea.

Gica Popescu si Ion Craciunescu sunt oamenii sustinuti de aceasta tabara, dar mai pot aparea si surprize. Mircea Sandu, Ionut Lupescu si Florin Prunea sunt acuzati de cei din tabara lui Gigi Becali ca au vrut sa il ajute pe acesta la UEFA, ca Steaua sa nu fie suspendata din Liga Campionilor! Cata ipocrizie!

In tot acest timp, in care DNA doarme si nu da nici un verdict in cazul "Valiza", bataia pe ciolanul numit fotbalul romanesc se inteteste. Vedeti ce inseamna un stat fara autoritati? Fiecare face ce vrea!

Dumitru Dragomir...

Dragomir se foloseste de relatia de rudenie dintre Lupescu si Daniel Florea pentru a-l ingropa pe Lupescu. Cu toate ca pana si Dragomir a sustinut ca "ingerasii" din Valiza lui Becali nu erau pentru achizitionarea de terenuri in Cluj. "Sunt convins ca acesti bani s-au dat unor jucatori sa castige jocul. (...) In majoritatea tarilor astfel de premieri nu sunt condamnabile. Aceasta pata, o tampenie a celor care au facut chestia asta, nu impiedica cu nimic frumusetea acestui campionat. Ca presedinte de Liga, nu cred ca acei bani erau pentru terenuri, ci pentru premierea echipei "U" Cluj. Acest caz nu era de competenta DNA-ului, dar suntem invatati cu abuzurile din cauza procurorilor DNA", a spus Dragomir in data de 14.05.2008.

Giovani Becali...

Recenta impacare dintre veri da nastere celei mai periculoase coalitii din fotbalul romanesc. Dar cine e aparatorul dreptatii? Unul care a luat comisioane grele pentru vanzarea celor mai buni jucatori din fotbalul romanesc la prima oferta din strainatate. "Blaturile mele au fost sa vand jucatori, sa vina bani in tara si apoi jucatorii aia sa revina in tara si sa joace. Am luat 2 milioane comision pentru transferul lui Mutu de la Dinamo la Inter Milano", s-a laudat Becali la Kanal D. Becali a intrat in silenzio stampa dupa ce Comisia de licentiere din cadrul FRF formata din Robi Urs si Florin Prunea, i-a retras in urma cu doi ani licenta de impresar lui Becali, pentru ca isi lua comisionul nu din banii jucatorului, ci din banii cuveniti clubului, in urma transferului!

Gigi Becali...

Ura lui Gigi impotriva lui Mircea Sandu a pornit de la faptul ca presedintele Federatiei nu a vrut sa apere pe plan intern Steaua in cazul "Valiza", nesolutionat de DNA, desi cazul este in ancheta de trei luni! "Regret ca l-am sustinut pe Mircea Sandu, dar orice invat are si un dezvat", a spus Becali, care l-a sustinut pe Sandu la alegerile precedente, fiind impotriva varului sau, care l-a sustinut pe Gica Popescu.

Giovani Becali:

Lupescu ori isi da maine demisia, ori il da in primire pe Mircea Sandu! Lupescu sa fie Kaiser si sa plece ca a nenorocit fotbalul romanesc!

Dumitru Dragomir:

Eu stiam ca s-a umblat la comisii, intr-un mod grav, cu amenintari. S-a vrut sa se incurce cazul, premeditat.

Gigi Becali:

Voi intruni Comitetul de Urgenta pentru a-l inlatura pe Mircea Sandu!

Poate ca nu este atat de tarziu pentru DNA sa se grabeasca putin si sa solutioneze cazul "Valiza".

Mircea Sandu sustine ca nimeni din tabara sa nu a influentat Comisiile. "Aici sunt manevre ca pe vremea Securitatii. Sa lasam DNA-ul sa isi faca treaba. Nimeni de la nici o Comisie nu a venit sa spuna ca eu am influentat rezultatele vrunui caz de pe masa vreunei Comisii. Si vine acest Florea", a comentat Sandu la GSPTV.

Ionut Lupescu a recunoscut ca a discutat cu Daniel Florea. "Eu am spus ca in cazul in care probele nu se schimba, deciziile Comisiilor sa fie unitare, ca sa nu ne facem de ras.Or'. pana la CAF, nu s-a schimbat nimic. Eu am vorbit cu Florea si l-am intrebat daca legal, se poate ca decizia sa fie amanata cu o saptamana, pentru ca era acel scandal cu FC Porto. Noi nu am influentat cu nimic si dau exemplu presedintele federatiei din Portugalia, care s-a luptat pana in panzele albe pentru Porto si a avut castig de cauza", a spus Lupescu.