Florin Lovin a fost reprimit in lotul Stelei zilele trecute la "ordinul" lui Becali. Autoritatea lui Lacatus a fost din nou subrezita de patron, spunandu-i lui Lacatus sa il reprimeasca pe jucator. Lovin fusese trimis la echipa a doua din cauza repetatelor acte de indisciplina.

Fotbalistul a avut tupeul sa il ia peste picior pe Lacatus. "De ce ne alearga atat, nu il inteleg pe marele antrenor Lacatus", ar fi spus Lovin, fapt care l-a scos din sarite pe antrenorul Stelei.

"Ordinul meu a fost sa se intoarca Lovin la echipa. Nu e un jucator de aruncat. A fost dat doar un exemplu de indisciplina", a spus Becali. Aceasta dupa ce camerele de filmat au surprins momentul cand Becali ii "ordona" lui Lacatus sa il bage in teren pe Vali Badea intr-un amical al Stelei din aceasta vara.

Lovin este jucatorul care se ruga de Deaconu sa opreasca intalnirea Rapid - Steaua din sezonul trecut, dar si cel care a provocat o bataie intre jucatorii lui Dinamo si cei ai Stelei in penultima etapa a sezonului trecut cand, in loc sa arunce mingea afara in semn de fair-play, a centrat-o periculos in careu.