Internationalul roman Cosmin Contra vorbeste in cotidianul spaniol AS despre ofertele bune pe care le-a avut in aceasta vara din Romania si despre faptul ca a ezitat sa se intoarca acasa din cauza faptului ca in fotbalul romanesc se petrec lucruri ciudate.

"Am o problema familiala si de aceea intentionam sa ma intorc acasa, dar la final ideile mele nu au coincis cu cele ale conducerii sportive. Am avut oferte bune din Romania. Dinamo imi oferea un contract bun ca jucator si apoi sa raman ca antrenor. Am decis sa continui pentru ca imi place aici, am o relatie buna cu presedintele si cu coechipierii mei. Apoi in fotbalul romanesc se petrec lucruri ciudate...", a precizat Contra jurnalistilor iberici.

Pentru a fi mai clar, fundasul echipei nationale a Romaniei a explicat si ce inseamna din punctul lui de vedere lucrurile ciudate din Liga 1: "Ce s-a intamplat la meciul pierdut de Rapid cu Steaua si cu Becali, proprietarul clubului, pe care l-au prins incercand sa premieze echipele care jucau contra Clujului, adversara la titlu. Nu exista profesionalismul de aici", a conchis Gurita.

Cosmin Contra va mai continua la Getafe cel putin un sezon, dorinta fostului jucator al Milanului fiind aceea de a juca cat mai mult timp posibil pentru gruparea de Primera Division.