De data aceasta e oficial, diriguitorii Fiorentinei si cei ai Romei discuta la aceste ore trecerea lui Adrian Mutu la vicecampioana Italiei, ipoteza confirmata si de Pantaleo Corvino, directorul sportiv al formatiei Viola.

"Am primit un telefon de la Roma si au facut o oferta pentru Mutu. Ne-am intalnit, pentru ca asa mi se pare normal. Vrem sa pastram la Fiorentina toti fotbalistii importanti, dar daca un jucator nu doreste sa ramana nu il putem tine cu forta. Adrian ne-a cerut o marire de salariu, iar noi am incercat sa-i satisfacem cererea", a precizat Corvino.

AS Roma ofera 20 de milioane de euro pentru a obtine semnatura romanului, in timp ce Mutu are promis un contract stagional de 3.2 milioane de euro pentru o intelegere pe patru ani.

Desi s-a spus in repetate randuri in aceasta vara ca nu se pune problema unei treceri a lui Adrian pe Olimpico, acum romanul este cu un pas la formatia pregatita de Luciano Spaletti.

Daca se va grabi tranzactia, nu ar fi exclus sa-l vedem pe Mutu in lotul Romei care va face deplasarea, sambata, la Bucuresti, pentru amicalul cu Steaua.