UEFA a cerut detalii FRF-ului in legatura cu modalitatea prin care echipa Universitatea Craiova a obtinut licenta pentru sezonul 2008-2009 al Ligii 1, actiunea forului european desfasurandu-se dupa un memoriu trimis de formatia Ceahlaul Piatra Neamt.

"Este o scrisoare trimisa de la UEFA pentru Federatia Romana de Fotbal. In document se cere ca FRF sa trimita, cel mai tarziu pana la finalul acestei luni, mai multe lamuriri si informatii concrete cu privire la situatia echipei Universitatea Craiova", a precizat Viorel Mestecaneanu, presedintele CA al Ceahlaului, pentru NewsIn.

"Desi Ceahlaul a reclamat acordarea licentei in cazul mai multor echipe, Poli Iasi, Otelul Galati, Gloria Buzau si Universitatea Craiova, UEFA ne-a cerut detalii referitoare doar la gruparea olteana. Nu stim motivul, dar noi vom oferi informatii", a spus Viorel Duru, Directorul Directiei Licente si Afilieri a FRF, pentru NewsIn.

In alta ordine de idei, Gheorghe Stefan, presedintele de onoare al nemtenilor, a precizat ca nu mai vrea ca echipa pe care o patroneaza sa revina in Liga 1 dupa o decizie a FRF, ci dupa ce va promova la finalul acestui sezon competitional.