Sir Alex Ferguson s-a plans in ultima perioada de faptul ca Real Madrid insista pentru portughezul Cristiano Ronaldo, desi Manchester nu este dispusa sa-l cedeze. Cu toate acestea, tehnicianul face acelasi lucru cand insista pentru bulgarul Berbatov, cel pe care Tottenham l-a declarat netransferabil. Se pare ca titratul antrenor britanic nu are aceeasi unitate de masura in cazuri similare...

"Comentariile publice ale antrenorului de la Manchester United, care anunta ca a facut o oferta pentru Dimitar si se declara increzator ca se va ajunge la un acord, sunt un exemplu flagrant de aroganta rusinoasa si de interferente cu unul dintre jucatorii nostri. Acest lucru denota o ipocrizie incredibila, daca ne uitam la recentele sale comentarii pe subiectul discutiilor privind transferul lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid", precizeaza Daniel Levy, presedintele clubului Tottenham.

Regulamentele din Premier League impun ca echipele, inainte de a demara discutii privind transferul unui jucator, sa ceara permisiunea clubului de care apartine fotbalistul.

Clubul Manchester United nu a facut acest lucru, iar daca va fi gasit vinovat risca sanctiuni ce ar putea ajunge chiar si pana la penalizarea de puncte.