Internationalul roman Adrian Mutu este multumit de rezultatul intalnirii cu conducerea Fiorentinei, care a avut loc miercuri, precizand ca este gata sa isi prelungeasca intelegerea cu formatia de Serie A. In acelasi timp, decarul nationalei Romaniei a completat ca isi doreste sa fie capitanul echipei de pe Artemio Franchi, stadion unde vrea sa isi incheie cariera.

"Am revenit din vacanta cu un mare entuziasm, cu dorinta de a ramane si de a incepe pregatirile. Nu am nici un motiv sa plec de aici. Am ocazia sa-mi inchei cariera la Fiorentina si asta este ceea ce imi doresc. Sunt foarte multumit dupa intalnirea cu responsabilii clubului si sunt decis sa semnez prelungirea contractului. Ar fi o onoare pentru mine sa fiu capitanul echipei", a declarat Mutu pentru presa din Peninsula.

Adrian a mai marturisit ca nu a negociat niciun moment o eventuala trecere la AS Roma si a dezmintit si informatiile conform carora ar trebui sa plateasca o indemnizatie catre fostul sau club, Chelsea Londra, asa cum s-a vehiculat pe durata EURO 2008.