Fathi Taher, actionarul Rapidului, a precizat ca in privinta portarului Danut Coman lucrurile sunt clare: fie semneaza prelungirea intelegerii cu giulestenii, fie, in caz contrar, e liber sa-si gaseasca alta echipa.

"Cu Dani Coman nu este nimic nou. El are contract cu Rapid. Abia s-a intors din cantonament, o sa discutam zilele astea cu el sa vedem ce facem. Daca vrea sa semneze bine, daca nu, e liber sa plece. Nu noi alegem, el alege", a precizat Taher citat de Mediafax.

Rapidul ii ofera lui Coman un contract pe o durata de patru ani, in urma caruia portarul echipei nationale a Romaniei sa castige 1.2 milioane de euro. Fostul pitestean a cerut timp de gandire, deoarece asteapta, inca, o oferta din strainatate.

"Cu siguranta in aceasta saptamana voi avea o discutie cu cei din conducerea administrativa a clubului. Eu sper sa se rezolve cat mai repede pentru ca nu face bine nici mie, nici clubului aceasta situatie", a spus Coman la sosirea din cantonamentul elvetian in care a fost cu Rapidul.