Atacantul brazilian Ronaldinho a avut o intalnire cu sefii clubului la care evolueaza, FC Barcelona, conducerea catalana dandu-i sud-americanului un termen de 72 de ore in care sa-si decida viitorul. Ronaldinho are doua oferte de transfer, de la gruparea italiana AC Milan si de la formatia engleza Manchester City.

Daca in intervalul de timp stabilit, brazilianul nu va ajunge la vreo intelegere cu una dintre cele doua echipe, atunci jucatorul va ramane la Barcelona si se va alatura in cantonamentul formatiei pregatite din aceasta vara de Pep Guardiola.

Conform presei spaniole, pe masa presedintelui Barcelonei, Joan Laporta, se afla ofertele celor doua cluburi: City ofera pentru brazilian 32 de milioane de euro, in timp ce Milan vrea sa plateasca doar 15 milioane.

Jucatorul in varsta de 28 de ani a stalucit in tricoul Barcei intre 2004 si 2006, catalanii cucerind doua titluri de campioni in Spania si Liga Campionilor. In ultimul sezon, brazilianul a pierdut echipa din cauza accidentarilor si a formei proaste prin care trece.