Presedintele clubului bulgar Litex Loveci, Angel Bonchev, care fusese rapit pe data de 22 mai, a fost eliberat dupa ce sotia sa a platit rascumpararea ceruta de rapitori, in valoare de 3 milioane de leva, anunta Novinite.com, care citeaza postul de radio Darik News.

Potrivit informatiilor oficiale din Ministerul bulgar de Interne, o patrula de politie a gasit in noaptea de joi spre vineri un barbat care striga dupa ajutor intr-un cartier al Sofiei. Barbatul nu avea asupra sa acte de identitate, iar politistii au descoperit mai tarziu ca acesta era chiar presedintele clubului Litex, rapit in urma cu aproape doua luni.

Starea psihica a lui Bonchev era, insa, foarte rea, in momentul in care a fost descoperit, el avand si urme vizibile de tortura, astfel ca a fost internat in spital.

Agentia Novinite scrie ca este posibil ca si sotia lui Bonchev, despre care se presupune ca ar fi platit rascumpararea, sa fi fost ea insasi rapita, in acest moment neexistand informatii despre locul unde s-ar afla aceasta.

Angel Bonchev a disparut in noaptea de 22 mai, la ora 1:00 a.m., de langa locuinta sa din Sofia. Bonchev se intorcea acasa impreuna cu sotia sa, si a ramas in urma aceasteia in masina pentru a parca autoturismul. In acel moment, s-a banuit faptul ca el ar fi fost rapit, insa nu au existat informatii oficiale privind rapirea sa si nici despre o eventuala recompensa ceruta de rapitori.