Silvian Cristescu, fostul vicepresedinte al Juvetilor, considera ca echipa fanion a Baniei se va implica in lupta pentru titlul de campioana a Romaniei in noua editie a Ligii 1 la fotbal, fiind de parere in acelasi timp ca oltenii au in componenta cel mai bun jucator din Romania, Florin Costea.

"Stiinta a capatat experienta si a crescut in valoare. Cred foarte mult in acesti jucatori. Nu sunt subiectiv, ci obiectiv. Iar argumentele mele sunt ca Universitatea si-a pastrat lotul, fata de transferurile de fatada pe care le tot anunta multe dintre echipele Ligii I. Vad Craiova in lupta pentru titlu, o lupta care se va da intre echipele de traditie din fotbalul romanesc, alaturi de Steaua, Dinamo, Rapid. CFR Cluj a fost un foc de paie care sigur se va stinge", a precizat increzator Cristescu.

Referindu-se la Florin Costea, noua vedeta de pe Ion Oblemenco, fostul international a marturisit ca Stiinta are in componenta cel mai bun jucator din Romania.

"Florin Costea, chiar daca nu joaca la echipa nationala, e cel mai bun jucator din Romania! Are oferte de la echipe romanesti de peste trei milioane de euro. Nu mai este niciun alt jucator roman din prima liga care are asemenea oferte", a conchis Silvian Cristescu.

In editia trecuta de campionat Florin Costea a reusit sa marcheze de 15 ori pentru Universitatea Craiova, fiind unul dintre cei mai constanti fotbalisti din campionatul intern.