Cesare Prandelli, antrenorul celor de la AC Fiorentina, precizeaza presei italiene ca telenovela transferului romanului Adrian Mutu de pe Artemio Franchi s-a incheiat, decarul nationalei urmand sa evolueze tot pentru clubul Viola si in sezonul viitor.

"Am discutat cu Adrian Mutu si l-am simtit destul de determinat si de dornic sa continue treaba la Fiorentina, asa ca pentru mine aceasta poveste este incheiata", a precizat Prandelli.

In alta ordine de idei, tehnicianul Fiorentinei a mai declarat ca este mai mult decat multumit de campania de achizitii a gruparii de Serie A si ca formatia pe care o pregateste trebuie sa faca o figura frumoasa in Champions League.

"Ne-am miscat bine, iar acum depinde numai de noi sa avem un parcurs cat mai bun in meciurile din preliminariile Ligii Campionilor. Trebuie sa practicam un joc frumos, pe care sa il combinam cu rezultate bune si sa atragem publicul tot mai aproape de noi", a conchis Prandelli.

Presa sportiva din Italia a vorbit in aceste zile de o oferta a celor de la AS Roma pentru Adrian Mutu, romanii fiind gata sa ofere 20 de milioane de euro in schimbul romanului, iar acestuia un salariu de trei milioane pe sezon.