Daily Mail a publicat duminica informatia potrivit careia familia lui Bin Laden a facut o oferta de cumparare a echipei engleze de fotbal Newcastle (peste 300 milioane de lire sterline). Este vorba de Saudi Bin Laden Group, o societate de constructii, care este condusa de fratele vitreg al teroristului Osama Bin Laden, autorul atentatului din 11 septembrie.

Chiar daca familia Bin Laden s-a distantat public de Osama, eventualitatea ca ea sa ajunga proprietar la Newcastle a innebunit suporterii - acestia au transmis conducerii sa nu continue niciun fel de negociere.

Clubul a negat vehement zvonul, adaugand ca Newcastle nu este de vanzare. Totusi, luni au aparut noi elemente: o campanie americana a declarat ca i s-a propus cumpararea clubului! Conform BBC, Inter Media a fost contactata pentru o asemenea afacere, insa nu a inaintat nicio oferta.

Clubul a respins si aceasta ultima informatie, nereusind sa explice in ce context a fost contactata societatea americana.

Cotidianul "The Guardian" scrie luni ca Newcastle nu reuseste sa semene decat confuzie prin tacerea prelungita a oamenilor din conducere: in ultimele luni, s-au accentuat zvonurile privind intentia proprietarului Mike Ashley de a vinde clubul, desi l-a cumparat abia in vara anului trecut.