Cotidianul italian Corriere dello Sport declara ca Adrian Mutu va ramane la Fiorentina, in ciuda tuturor speculatiilor din ultima perioada, atacantul roman simtindu-se bine la Florenta, acolo unde este unul dintre idolii tribunelor.

"Mutu cu siguranta va ramane la Fiorentina. Formatia Viola ii propune prelungirea intelegerii si cu siguranta o va accepta. Asteptam ca Adrian sa vina din vacanta pentru a clarifica definitiv situatia. De asemenea, Fiorentina este constienta ca Mutu este un jucator de certa valoare si ca are nevoie de serviciile sale", a precizat Alessandro Moggi, impresarul romanului, pentru Radio Kiss Kiss Napoli.

Presa sportiva din Peninsula insista asupra ideii conform careia atacantul echipei nationale a Romaniei este foarte aproape de a semna cu AS Roma, formatie care ofera 18 milioane de euro pentru a-si asigura serviciile fotbalistului.

Cu toate acestea, Moggi a mai precizat ca nu a existat niciun contact intre el, in calitate de reprezentant al drepturilor lui Mutu, si vicecampioana Italiei, AS Roma.