Asteptati campionatul? Liga Campionilor, Cupa UEFA, tururi preliminare? Aveti sperante? V-ati facut calcule, cine ia titlul, cine o sa joace cel mai frumos, cine va fi surpriza campionatului? Evident, unul care va sta sub semnul balantei lui Mircea Sandu si Dumitru Dragomir... Fara ocaua mica la Comisii, fara brichete, fara arbitri penibili, fara puluri, fara table... Doar Mircea Sandu vegheaza pentru noi, nu?

Suntem foarte entuziasmati cu totii, e o frenezie generala ca incepe acest campionat, incat voi folosi din plin retetele pentru medicamentele de stomac. Fotbalul romanesco-portughezo-brazilian duduie! Hai sa fim seriosi, Liga 1 va fi ca o ciorba de potroace dupa ce am vazut la Euro. Revenim in mlastina noastra si vom asculta din nou aceleasi voci avide dupa bani dar nu si dupa performanta.

Dar ca sa vezi, se trezi ieri si Mircea Radulescu, cel care semneaza licentele antrenorilor din Romania, sa ne spuna ca fotbalul romanesc nu a avut o strategie pentru tinerii fotbalisti... Buna dimineata, bine ati revenit printre noi! Intreaga societate nu a avut asa ceva, de-aia plecam in strainatate! Ideea de baza e ca dupa spectacolul pe care l-am vazut la Euro, voi, baietii care conduceti acest fotbal romanesc, ar trebui sa va faceti bagajele, sa impachetati, si sa va duceti. Vrea Gigi Becali sa il schimbe pe Mircea Sandu si il vrea pe Gica Popescu? Scuzati-ma daca nu cred si nu ma aliniez acestor disidenti cu valiza.

Fratilor, dragi cititori! Stati linistiti la locurile voastre! Va servim cu o ciocolata aerata, eventual si cu putina glucoza. Relaxati-va. Gata, Euro a trecut. Cui o sa ii mai pese de rezultatele echipelor romanesti in Europa, dupa ce a fost la Euro? Sau de ce se va intampla in acest campionat, dupa decizia CAF? Vor fi aceleasi valize si vor fi aceiasi adversari stimulati pentru performanta, aceleasi dansuri din buric, aceleasi asteptari si aceleasi deziluzii. Care e problema?