Fundasul Sorin Ghionea si-a manifestat intentia sa plece de la Steaua, felicitandu-l totodata si pe Nicolae Dica pentru transferul la Catania. Ghionea este al patrulea titular din lotul Stelei care isi manifesta public dorinta de a parasi echipa. Primul a fost Mirel Radoi, dupa derby-ul pierdut de Steaua in fata lui Dinamo, in Stefan cel Mare.

A urmat Dica, intrat si in dizgratia patronului si care a plecat la Catania. Goian a spus si el ca vrea la Dinamo Kiev, dar a fost atentionat de patron ca va fi trecut pe banca de rezerva. Ieri a venit si randul lui Ghionea sa vrea sa paraseasca Ghencea, insa a fost pus la colt rapid de Gigi Becali.

"Am auzit ca Ghionea vrea sa plece. Dar eu i-am dat lui prima de 50.000 de euro cand a fost accidentat si era la Bologna. Am zis atunci sa aiba si el bani de cheltuiala, ca poate nu va mai juca fotbal. Si el mi-a multumit, a spus ca nu va uita niciodata ce am facut pentru el. Iar acum? Vrea sa plece? Sa mai stea el un an si ceva, apoi sa emita pretentii sa plece. Ia lasa tu ciocul mic si joaca fotbal! Pai, joci trei meciuri, ajungi la echipa nationala si, gata, vrei sa pleci?", a spus Becali la Sport.ro.