Curtea de Arbitraj pentru fotbal a decis, dupa o sedinta care a durat aproximativ trei ore, ca Stelei i se ridica suspendarea de sapte puncte dictata in urma cu cateva saptamani. De asemenea, Gigi Becali este suspendat pentru numai sase luni, dupa ce pedeapsa initiala era de interdictie pe stadioane pentru o perioada de doi ani de zile.

Petre Marin va putea juca in continuare fotbal pentru formatia din Bulevardul Ghencea, suspendarea sa pe o durata de sase luni fiind ridicata.

In aceste conditii, singurele interdictii la adresa finantatorului stelist ar fi acelea ca acesta nu poate reprezenta Steaua la Comisiile de Disciplina si ca nu are acces la cabine pentru urmatoarele sase luni.

Decizia Curtii de Arbitraj pentru fotbal nu schimba in niciun fel ierarhia finala din Liga 1, Steaua ramanand pe locul doi, cu 74 de puncte acumulate - la unul in spatele campioanei CFR Cluj, si in tururile preliminarii ale Champions League. De asemenea, a fost anulata si sanctiunea de sase puncte dictata impotriva formatiei Universitatea Cluj.

"Comisiile de Apel si de Disciplina au fost comandate de Mircea Sandu. La CAF nu a mai avut putere sa dicteze, iar in plus de asta nici nu a fost in tara. Probabil ca saptamana viitoare ii va da afara pe cei care au luat aceasta decizie de a ne ridica depunctarea. Voi convoca in cel mai scurt timp o Adunare Generala Extraordinara in care voi incerca, pentru ultima data, sa fac curatenie in fotbalul romanesc", a declarat Gigi Becali intr-o interventie la Realitatea TV.