Internationalul roman Nicolae Dica a precizat la plecarea spre Catania ca nu are emotii, ca se bucura ca a ajuns la o echipa pregatita de Walter Zenga si ca este de parere ca va face fata cerintelor din Serie A.

"Nu am emotii. Catania este un oras foarte frumos si va fi bine. Walter Zenga nu este acum acolo, este in vacanta. O sa imi fie mai uşor, pentru ca am lucrat cu el si ma va ajuta foarte mult sa ma adaptez cat mai repede. Mi-am dorit sa ajung intr-un campionat puternic si ma bucur ca am reusit. Niciodata nu e prea tarziu. Cred ca voi face fata acestui campionat", a precizat fostul stelist.

Dica a urat mult succes Stelei in noua editie de campionat si a mai spus ca cel mai mult ii va lipsi Champions League, competitie cu care se obisnuise la echipa din Bulevardul Ghencea.

Steaua si Catania au batut palma pentru transferul decarului stelist sambata trecuta, atunci cand in schimbul a doua milioane de euro vicecampioana Romaniei a acceptat sa se desparta de unul dintre cei mai buni jucatori ai sai.