Comisia de Apel a FRF a pastrat decizia luata de Comisia de Disciplina in cazul celebrei valize cu bani de la Cluj, in urma careia Steaua si U Cluj au fost depunctate, cu toate ca echipa din Bulevardul Ghencea facuse recurs. Ultima cale justitiara pentru militari ramane Curtea de Arbitraj pentru Fotbal.

Steaua a fost penalizata, in data de 4 iunie, cu sapte puncte, iar Universitatea Cluj cu sase puncte de catre Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal (FRF), dupa scandalul "valiza cu bani" din ultima etapa a Ligii I, sezonul 2007/2008.

Cu toate ca a fost depunctata, Steaua incheie campionatul pe pozitia secunda, cu 68 de puncte, cu sapte peste Rapid, echipa clasata pe pozitia a treia. De asemenea, Gigi Becali si Anton Dobos au primit interdictia de a intra pe stadioane timp de doi ani (si o amenda de 200.000 de lei pentru fiecare), in timp ce fotbalistii Gigel Coman si Petre Marin au fost suspendati cate sase luni si amendati cu cate 180.000 de lei.

In ziua de 7 mai, DNA-ul a interceptat o valiza cu 1.7 milioane de euro care erau destinati jucatorilor echipei Universitatea Cluj pentru a incurca pe CFR, situatie in care Steaua ar fi devenit campioana a Romaniei.