Astazi, la Comisia de Disciplina a FRF s-a luat o hotarare in cazul "Valiza cu bani" de la Cluj. Clubul Steaua a primit o depunctare de 7 puncte ( pentru tentativa de coruptie), iar "U" Cluj a primit o depunctare de 6 puncte ( tentativa de luate de mita). Depunctarea se aplica echipelor pentru sezonul recent incheiat!

Situatia in care se afla Steaua este una asemanatoare cu cea in care se gaseste FC Porto, campioana Portugaliei, echipa care a fost exclusa din Liga Campionilor de catre UEFA din cauza unui scandal de mituire a arbitrilor.

Este interesant de vazut cum va reactionat forul european la auzul hotararii Comisiei de Disciplina a FRF si daca echipa din Bulevardul Ghencea va primi interdictia de a evolua in Champions League. In aceasta situatie, Rapid (echipa de pe pozitia a treia) va juca in turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Becali a declarat ca Steaua nu poate fi exclusa din cupele europene, deoarece cazul de la Cluj este diferit fata de cel din Portugalia. Acum, diferenta dintre Steaua si Rapid este de sapte puncte, ros-albastrii au 68 de puncte iar Rapid, 61.

Gigi Becali si Toni Dobos au primit interdictie din partea C.A. si sunt interzisi pe stadion pentru 2 ani la care se adauga o amenda de 200.000 de lei pentru fiecare!

Petre Marin si Gigel Coman au fost suspendati pentru 6 luni din activitatea sportiva. "Mai avem doua cai de atac, A fost o incadrare abuziva. In mod normal, cauza trebuia sa se suspende pana la solutionarea cazului penal. Pe Petre Marin l-au suspendat, probabil, fiindca este nasul lui Gigel Coman", a spus Catalin Ciubota, avocatul clubului Steaua.

"Mi-ar parea rau ca jucatorii sa sufere si sa nu joace in Liga Campionilor din cauza unor prostii", a spus Emerich Ienei.