Fathi Taher, actionarul principal al Rapidului, a precizat ca antrenorul Ladislau Boloni a semnat contractul cu giulestenii, fiind de acord cu toate clauzele existente, dar ca in acest moment clubul de langa Podul Grant nu mai este la fel de incantat de aducerea unui tehnician care amana o decizie de mai multe saptamani.

Rabdarea lui Taher pare sa fi ajuns la capat, calm si sigur pe el la inceput, iordanianul a inceput sa-si piarda cumpatul in acelasi timp cu fiecare amanare a fostului antrenor al echipei nationale a Romaniei.

"Boloni a trimis contractul, totul este in regula, acum problema principala este la mine. Am dubii daca este performant sau daca este la fel ca la negocieri. Daca este asa, atunci este un dezastru. Domnul Copos m-a convins sa mai stam o zi si anuntam maine. Oricum, noi mai avem si o alta varianta", a precizat Taher, citat de Mediafax.

Pe o lista a posibililor antrenori care vor pregati pe Coman si compania se numara portughezul Jose Peseiro (printre altele fost antrenor secund la Real Madrid in mandatul lui Carlos Queiroz) , Ernst Middendorp (antrenor german care a trecut si pe la Arminia Bielefeld) si Giancarlo Camolese (care a antrenat printre altele pe Vicenza si Livorno).