Camerunezul Samuel Eto'o s-a reprofilat, pus de Barcelona pe lista de transferuri, varful de atac a renuntat la fotbal pentru K1, in acest sens fotbalistul exersandu-si aptitudinile pe jurnalisti, unul dintre gazetari receptionand un cap in plina figura la una dintre conferintele de presa ale nationalei din Camerun.

Iritat de faptul ca jurnalistii nu au vrut sa le puna intrebari componentilor echipei nationale a Camerunului in semn de protest fata de hotararea federatiei de a restrictiona accesul la antrenamente, Eto'o si-a varsat nervii pe unul dintre reporteri, pe care dupa ce l-a insultat l-a lovit puternic cu capul in gura.

Philippe Bony, reporter la un post de radio din Yaounde, il criticase in mai multe randuri pe Samuel, facand in special referire la atitudinea ciudata pe care jucatorul catalanilor o arata in ultima perioada.

"M-a prins de guler si m-a lovit cu capul in buza superioara. Am un dinte care se misca", a precizat Philippe Bony, care fost lovit si de garzile de corp ale lui Eto'o, cele care i-au provocat o dubla fractura la mana stanga, informeaza Mediafax.

Jurnalistul va depune plangere impotriva lui Eto'o, in timpul aceluiasi eveniment mai multi fotbalisti camerunezi confiscand camerele de luat vederi si telefoanele cu care a fost filmat incidentul.