Fathi Taher, actionarul majoritar al Rapidului, a precizat ca formatia de langa Podul Grant va avea luni, la ora 10, antrenor principal dupa o perioada de cateva saptamani de incertitudine. Iordanianul nu il va mai pasui pe Boloni, pe lista giulestenilor mai aflandu-se doi antrenori straini.

"Nu am mai discutat cu domnul Boloni, totul este clar, daca nu ne va da un raspuns pana cel tarziu luni, atunci vom numi un alt antrenor. Boloni stie foarte bine acest lucru, l-am informat ca negociem cu alti tehnicieni care sunt la fel de valorosi ca si el. Va asigur ca luni, la ora 10:00, Rapid va avea antrenor. Nu il astept pe Boloni nici macar trei minute in plus si nu am niciun motiv sa mai discut cu dansul pana luni, cred ca am vorbit destul, iar lucrurile i-au fost prezentate foarte clar", a precizat Fathi Taher pentru NewsIn.

Omul de afaceri spune ca giulestenii au pierdut si asa mult timp din cauza indeciziei lui Ladislau Boloni, urmand ca de saptamana viitoare Marius Constantin si compania sa aiba un nou tehnician indiferent daca acesta se va numi sau nu Boloni.