Ghinionul accidentarilor se tine lant de echipa nationala a Romaniei, dupa Danut Coman care s-a rupt si va rata EURO si celalalt portar de baza al lui Victor Piturca, Bogdan Lobont, s-a accidentat! Dinamovistul si-a luxat degetul mare de la mana dreapta in timpul antrenamentului de la Mogosoaia.

Titularul buturilor Romaniei a luat o pauza de 10 minute dupa accidentarea suferita, aparand la antrenamente cu un bandaj pe degetul suferind.

Lobby a dat incredere staff-ului medical al tricolorilor dupa ce a continuat antrenamentul, dar a exersat numai iesirea pe centrari, aratand in acelasi timp mai multa retinere in interventii.

Nu ar fi pentru prima data cand Lobby ar apara cu un deget rupt, acest lucru intamplandu-se in perioada sezonului '98-'99 pe cand Bogdan apara poarta giulestenilor, care pe atunci erau pregatiti de Mircea Lucescu.

Balonul Adidas cu care se va juca la partidele de la EURO le pune mari probleme portarilor, acesta luand traiectorii ciudate la suturile puternice.

"Balonul aste ne pune mari probleme. Are traiectorii ciudate, falfaie in aer, e greu de prins, mai bine alegi sa o respingi. Daca prinde gazonul in fata portarului sau e ploaie, are o viteza fantastica", a precizat Gabi Boldici, antrenorul cu portarii de la prima reprezentativa, pentru GSP.