Romania (o selectionata formata din nume mari ale fotbalului romanesc incepand cu Mircea Lucescu, Lita Dumitru, Generatia de Aur a anilor '90 si pana la actuala Echipa Nationala) a fost invinsa de "Prietenii lui Figo" (o selectionata din care au facut parte Luis Figo, Raul Gonzalez, Pauleta sau Davids) cu scorul de 5-3 dupa un meci deosebit.

Echipe:

Romanian Stars:

Silviu Lung, Vasile Iordache, Marcel Raducanu, Gigi Multescu, Costica Stefanescu, Lita Dumitru, Iosif Rotariu, Ilie Balaci, Rica Raducanu, Mircea Lucescu, Dorel Stoica, Dorinel Munteanu, Ioan Ovidiu Sabau, Viorel Moldovan, Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Adrian Ilie, Adrian Ropotan, Gabriel Torje, S. Sburlea, Laszlo Sepsi, Claudiu Keseru, Anton Dobos, Dan Petrescu, Ionel Ganea, Miodrag Belodedici, Gica Popescu, Gheorghe Hagi. Antrenor Emerich Ienei, Anghel Iordanescu.

World Stars

Roque Junior, Nakata, Olivier Dacourt, Papadopulos, Manchev, Edgar Davids, Santiago Solari, Toldo, Francesco Orlandoni, Nadal, Amor,Michel Salgado, Pjanic, Raul Gonzalez, Sergi, Rui Jorge, Dimas, Fernando Couto, Alfredo Esteves, Oceano, Sa Pinto, Sergio Concecaio, Pedro Pauleta, Faisal Khalil. Antrenor Jose Peseiro.

Min 4 Raul Gonzalez aduce pe Ghencea putina magie de pe Santiago Bernabeu prin golul superb reusit in poarta lui Stelea: o scarita splendida din interiorul careului de 6 metri.

Luis Figo continua printr-o executie deosebita (lob din afara careului de 16 metri) evolutia mai buna a oaspetilor, insa din pacate pentru actualul interist mingea cade pe transversala.

Adrian Ilie a schimbat tricoul de joc, (a avut pe dedesubt unul de-al oaspetilor) incercand sa testeze vigilenta brigazii de arbitri.

Min 13 Ioan Ovidiu Sabau ofera cateva momente de magie cu mingea, lucru savurat din plin de publicul de pe Ghencea

Raul Gonzalez este unul dintre cei mai buni jucatori ai inceputului de meci, varful de atac al Realului din Madrid dorind cu orice pret sa faca spectacol. Campionul Spaniei este pe tot terenul.

Min 20 Olivier Dacourt marcheaza splendid cu un sut puternic de la 16 metri. 2-0 pentru Prietenii lui Figo

Gica Hagi ii testeaza rezistenta lui Amor, sutul Regelui din lovitura libera lovindu-l pe spaniol in plina figura!

Min 23 GOOOOOOOOOOOL Ilie Dumitrescu! Fostul atacant al echipei nationale a fructificat in stilu-i caracteristic o pasa marca Gica Hagi. La fel ca la Mondialul din SUA, cand Ilie ii ingenunchea pe argentinieni.

Dorinel Munteanu il intoarce cu trei driblinguri succesive pe Luis Figo, amintind de perioada in care Munti puncta pentru Romania la turneele finale.

Varsta si kilogramele in plus isi spun cuvantul in cazul lui Ilie Balaci, fosta glorie a Baniei fiind schimbata, in apluzele tribunelor, dupa numai 27 de minute de joc.

Un grup de suporteri portughezi, prezenti la Tribuna I, exulta la fiecare atingere de balon a lui Figo.

Cursa de 30 de metri a lui Adrian Ilie, actualul oficial al Stelei amintind prin aceasta incursiune de golul reusit impotriva Columbiei la Mondialul din Franta.

Tot stadionul ii striga numele Regelui Hagi, tribunele asteptand celebrele numere de magie ale fostului international.

Min 40 Raul Gonzalez iese din nou in evidenta cu o executie deosebita de la 16 metri. Ibericul l-a transformat intr-un simplu spectator pe Stelica. Scorul devine 3-1.

Finalul de repriza il gaseste pe "Arnold" la jumatatea terenului, dupa un sprint in care i-a driblat pe mai multi adversari!!

Repriza a doua debuteaza cu un sut in plasa laterala a lui Ionel Ganea, fotbalistul Timisoarei dorind cu orice pret sa marcheze.

S-a trecut la celebrele valuri mexicane pe stadionul din Ghencea.

Publicul ii scandeaza la scena deshisa numele lui Marius Lacatus, actualul tehnician al Stelei fiind prezent la masa presei de unde vizioneaza partida.

Gica Hagi paraseste terenul de joc in aplauzele intregului stadion si sub privirile indiferente ale finantatorului stelist Gigi Becali.

Ioan Ovidiu Sabau paraseste terenul de joc fiind inlocuit de Gabriel Torje.

Min 58 GOOOOOL Tudorel Stoica, fostul capitan al Stelei din anii '80, marcheaza cu un sut naprasnic din voleu de la aproximativ 18 metri.

Gica Popescu ii lasa locul lui Anton Dobos. Baciul saluta galeria la iesirea de pe teren.

Min 66 Luis Figo este inlocuit dupa o partida in care a depus mult travaliu si in care executiile sale rafinate, care amintesc de perioada cand evolua pentru Barcelona si Real Madrid, au ridicat publicul in picioare.

Min 71 GOOOOOOOOL Maniche! Portughezul celor de la Inter Milano a fructificat cu un sut pe sub Silviu Lung o pasa in adancime a unui coechipier.

Gabi Torje, unul dintre cei mai scunzi jucatori de pe teren, scoate cu capul de pe linia portii un sut al lui Santiago Solari.

Desi a fost inlocuit in urma cu cateva zeci de minute, Adrian Ilie a intrat din nou pe teren inlocuindu-l pe Gigi Multescu.

Rica Raducanu si Mircea Lucescu intra pe teren aplaudati in picioare de intreg stadionul!

Faisal Khalil marcheaza intr-o poarta a echipei Romaniei in care Rica Raducanu se afla pe jos. Fostul rapidist a certat brigada de arbitri pentru un off-side imaginar la fotbalistul din Emiratele Arabe Unite. Scorul devine 5-2.

Marcel Raducanu dribleaza superb amintindu-ne de fotbalistul care ridica tribunele in aer.

GOOOOOOOL Sburlea dupa o faza deosebita realizata de Mircea Lucescu!

Partida se incheie cu victoria World Stars cu scorul de 5-3.