Atmosfera din lotul Frantei nu e chiar senzationala. In interiorul lotului domneste o stare de nemultumire. In primul rand, veteranii lotului si-au exprimat indignarea ca David Trezeguet nu a fost inclus in lotul pentru Euro. Apoi, intre Coupe si Landreau exista tensiuni, miza fiind un loc de titular.

"E curios faptul ca al doilea golgeter al Italiei nu a fost convocat", a firmat Thiery Henry, facand trimitere la David Trezeguet.

Domenech a plecat intr-un cantonament in Muntii Alpi cu un lot prevazut a avea 30 de jucatori, dintre care vor pleca 7. Selectionerul isi face griji in privinta lui Mexes, fundasul lui AS Roma, care are probleme la genunchi. El a parasit terenul la finala Cupei Italiei cu 10 minute inainte de finalul meciului.

"Vor pleca sapte jucatori, ma gandesc la acest lucru mai mult decat orice. Este necesar ca plecarea lor sa fie facuta in bune conditii si sa inteleaga acest lucru toata lumea ca nu este ceva personal", a spus Domenech, gandindu-se cum sa procedeze ca sa nu creeze si mai multe tensiuni in lot.