Gica Hagi si Dan Petrescu au fost pusi la colt precum niste scolari de Gigi Becali. Fostele glorii ale Stelei nu au loc in Ghencea, cel putin, Dan Petrescu trebuie sa respecte niste conditii impuse de finantator daca vrea peste patru ani sa antreneze Steaua.

"Hagi este un caracter murdar. El crede ca sunt la pamant acum cu anchetele astea pe cap, dar nu e asa. Am vazut ca da declaratii cum ca oricine, indiferent de nume, e implicat in "Scandalul valiza", sa fie sanctionat drastic. Nu o sa ma mai impac niciodata cu el, pentru ca ma face de ras in familie, rade lumea de mine ca el, nasul meu, da in mine", a spus Becali despre nasul sau la Sportro.

Apoi, si-a adus aminte de Dan Petrescu. I-a promis ca va antrena Steaua peste vreo patru ani, dar pana atunci nu mai trebuie sa spuna nimic rau de formatia din Ghencea si sa nu mai fie rautacios. "Inaintea meciului cu Urziceni ne-am vazut la un botez si i-am spus in gluma sa nu joace cu rautate impotriva noastra, pentru ca el va fi urmatorul antrenor al Stelei. Daca vrea aici, nu trebuie sa ne vorbeasca de rau niciodata. S-a uitat ca a pupat steagul Rapidului, dar vreo 4 ani pana pleaca Lacatus nu trebuie sa critice Steaua."