Ceea ce era previzibil sa se intample s-a intamplat: selectionerul Victor Piturca a renuntat la Ciprian Deac in perspectiva EURO 2008, fotbalistul formatiei CFR Cluj fiind alaturi de accidentatul Ovidiu Petre cei doi care nu vor face deplasarea in Elvetia si Austria. Mai ramane o singura intrebare: cine va fi cel de-al treilea?

Convocat in cadrul turneului de relaxare din Turcia, Deac a parut a fi paiul in ochi al selectionerului la adresa campioanei CFR Cluj, cea care nu avea niciun fotbalist selectionat pana la acel moment. A aparut Ciprian pe lista cu toate ca aceasta masura a parut una mai mult diplomatica a selectionerului la faptul ca Eugen Trica nu a fost convocat.

"Noi plecam la drum cu un lot de 25 din care vom renunta la doi jucatori. Unul dintre acestia va fi Deac pe care l-am chemat pentru a lua contact cu nationala", a spus Victor Piturca.

Echipa nationala a Romaniei s-a reunit joi la Centrul National de la Mogosoaia in vederea pregatirilor pentru EURO 2008, urmand ca antrenorul primei reprezentative sa faca public si ultimul fotbalist care nu va fi convocat pentru turneul final din Austria si Elvetia.