Manchester United si Chelsea Londra, echipele care vor disputa miercuri seara finala Champions League, au impreuna datorii care ajung la aproximativ 1.9 miliarde de euro conform unui material publicat de The Guardian.

Echipa patronata de Roman Abramovic este datoare cu aproximativ 736 de milioane de lire sterline (935 milioane de dolari), suma din care 578 de milioane de lire reprezinta o datorie catre o companie de investitii care apartine chiar lui Abramovic.

De cealalta parte, Manchester United are o datorie care se ridica la 764 de milioane de lire sterline, adica aproximativ 960 de milioane de euro.

Ambele echipe trebuie sa returneze cei mai multi bani catre diverse firme care apartin chiar proprietarilor (Manchester a imprumutat bani de la firme apartinand familiei Glazer si de la diverse institutii, totalul fiind de 666 de milioane de lire sterline).

Cele doua datoare se vor intalni miercuri, de la ora 21.45, in finala Champions League care va avea loc la Moscova si care va putea fi urmarita in direct pe ProTV.