Dupa mai multe zile de incertitudine, CAF (Curtea de Arbitraj pentru Fotbal) a pastrat decizia Comisiei de Disciplina a FRF (3-0 la masa verde pentru Vaslui in meciul cu Otelul) motiv pentru Adrian Porumboiu, finantatorul vasluienilor, de a iesi in fata si de a da asigurari ca echipa galben-verde se va califica in Cupa UEFA prin intermediul Intertoto.

"Decizia ne obliga sa facem o echipa buna si va pot spune cu siguranta ca vom accede in Cupa UEFA prin intermediul Cupei UEFA Intertoto. Era o decizie previzibila. Incalcare clara a regulamentului disciplinar. Toate comentariile care s-au facut pe marginea acestui subiect au fost rautacioase, nu noi i-am pus sa joace cu doi jucatori suspendati", a precizat Porumboiu.

Acesta este al doilea meci hotarat la masa verde in actuala editie de campionat (dupa Rapid - Steaua), consecintele sale lasand Otelul in afara Intertoto, desi formatia pregatita de Petre Grigoras terminase in fata Vasluiului in clasamentul Ligii 1. Regulamentele FRF au spus altceva, iar FC Vaslui a terminat cu un punct (47 fata de numai 46) in fata formatiei de la malul Dunarii.